Skip to main content
  • Loopbaancoaching

    Loopbaancoaching


Loopbaancoaching:

Wie ben je, wat kan je en wat wil je? Dat zijn belangrijke vragen in een loopbaantraject. Een loopbaan verloopt niet vanzelf, daar moet je aan werken. Soms is het nuttig bewust stil te staan bij je drijfveren, je behoeften, je competenties, je waarden  en je eigen persoonlijkheid. Daarbij spelen je  persoonlijke omstandigheden een belangrijke rol evenals de levensfase waarin jij je bevindt. 

Vaak is er op het loopbaanvlak meer mogelijk dan je denkt. We zijn geneigd te denken vanuit bedreigingen. Daardoor worden nieuwe mogelijkheden al snel de kop ingedrukt en niet nader onderzocht. Tijdens een loopbaantraject word je uitgedaagd om 'out of the box' te denken. Een onafhankelijke coach helpt je daarbij en daagt je uit. Naast analyse en inzicht is het van belang om tot concrete stappen te komen. Immers, wie niet waagt, wie niet wint...

Het loopbaantraject:

Het traject is afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden en kent een duidelijke focus. Wanneer je dat wilt wordt je werkgever erbij betrokken. Het kan ook zijn dat je werkgever mede-opdrachtgever is. 

Arbeidspsycholoog / loopbaancoach:

De eerste tien jaren van mijn loopbaan heb ik  in het bedrijfsleven gewerkt. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de geestelijke gezondheidszorg en het onderwijs.  Ik ben goed thuis op het vlak van 'mens & werk' en heb geleerd van mijn eigen loopbaan-switches. Daarnaast ken ik de noordelijke arbeidsmarkt goed en kan ik gebruik maken van een uitgebreid netwerk.