Skip to main content
  • Coaching

    Coaching


Coaching is een vorm van individuele begeleiding. Coaching kan privé- én werkgerelateerd zijn. De focus ligt niet primair op psychische klachten en klinische behandeling.  Je kunt uit eigen initiatief contact opnemen of in overleg met je werkgever.
Mijn coaching kenmerkt zich door een stevige psychologische basis. Kennis van 'mens en gedrag' is een belangrijke voorwaarde voor een effectief coachings-traject. Psychologische kennis wordt gecombineerd met een zakelijke, speelse en nuchtere inslag.

Zie onder menu de verschillende aandachtsgebieden.

De coaching

Coaching is doelgericht en afgebakend (gemiddeld 8 sessies).  In overleg worden de doelen geformuleerd evenals de werkwijze. Bewustwording en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijke thema's. De coach luistert, geeft feedback en stelt vragen. Op prikkelende wijze word je gestimuleerd om zélf je koers uit te zetten. Naast inzicht in kwaliteiten en valkuilen is er aandacht voor concrete gedragsverandering. Verandering vindt pas plaats als je oude patronen weet te doorbreken en risico's durft te nemen. 

Arbeidspsycholoog / coach

Michiel Jongsma is een ervaren arbeidspsycholoog/coach met een gevarieerde werkervaring. 
De afgelopen jaren heeft hij coachingstrajecten verzorgd voor diverse opdrachtgevers zowel in de profit- als non-profit-sector. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.